A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 

 

DSCF6451

 

 

Hogyan legyen Neked is egy professzionális ONLINE vállalkozásod?


Hogyan tudsz egy nagy és jövedelmező hálózatot felépíteni?

 

Egy briliáns felfedezés, amit mindig is szerettem volna tudni az online hálózatépítés rejtelmeiről, és arról, hogy ezáltal hogyan éljek egészségesen, és gazdagabban ...

 

Hogyan lettem Ganodermás kávéfogyasztó?


Egy egyszerű lépés, hogyan szerezz be Te is, egy 100%-ig természetes anyagokból készült prémium minőségű kávét - akár teljesen ingyen!?

 

Hogyan győztem le a gyomorégésemet lemondások nélkül azáltal, hogy egészséges maradtam, és persze a kávézás öröméről se mondtam le?

 

 

Hidd el, nagyon egyszerű a válasz... egészséges kávét akartam fogyasztani, mivel naponta elég sok kávét iszok. A hagyományos kávé már valahogy nem jött be, égett tőle a gyomrom, állandó hányinger gyötört. Éreztem, hogy váltani kell, ha azt akarom, hogy egészséges maradjak, és persze a kávézás öröméről se mondjak le.


Aztán eszembe jutott, hogy létezik egy úgynevezett ,, egészséges kávé" a Ganodermás kávé, illetve emlékeztem a DXN vállalatra.  


A DXN-el már 5 éve találkoztam, amikor e-mailben megkeresett egy általam teljesen ismeretlen hölgy (azóta sem tudom, hogy ki volt az) és felajánlotta a Cég termékeit és természetesen a marketingtervet is be akarta mutatni. Akkoriban nem érdekeltek sem a termékek, sem az üzleti része a cégnek, mivel egy teljesen más MLM Cég termékfogyasztója voltam.


Rákerestem az interneten és egy bájos hölgy, Bíró Anikó honlapját találtam meg először, amit nyomban át is tanulmányoztam. Legalább 3 hétig nézegettem a különböző kávés honlapokat az interneten, de végül Ancsinál tettem le a voksomat, egyszóval bizalmat szavaztam neki, feliratkoztam a hírlevelére, aminek minden egyes részét elolvastam.


Nagyon megfogott az, hogy a DXN Cég szinte minden egyes termékében megtalálható a Ganodermakivonat. A Ganoderma jótékony tulajdonságáról viszont nem csak most olvastam először, ezért ez már egy (megnyugtató) nyerő pont volt számomra.


,, A Ganoderma képes a kiegyensúlyozatlan szervezet megváltoztatására, és egészségessé teszi azt. A Ganoderma minden esetben ugyanazzal a hatással bír. Emberek a világ minden részéről azonos eredményeket tapasztalhatnak."


Aztán megszületett az első döntésem... 


Regisztráltam.


Regisztráltam, mert nagykereskedelmi áron akartam hozzájutni a termékekhez, valamint mielőbb terméktapasztalatot akartam szerezni.


Nyomban megrendeltem az első két csomag kávét, valamint egy Ganozhi fogkrémet, mivel meg akartam bizonyosodni a fogkrém jótékony hatásáról is.


Hála Istennek nem csalódtam!


Mit vettem észre?


Kétségtelen, hogy a kávé elképesztően és csábítóan finom, a fogkrém valami egzotikusan ínycsiklandó. Egyszerűen szédületes!


Egyik-napról a másikra megszűnt a gyomorégésem, nem gyötör már a hányinger, amikor megiszom a kávét. Sokkal kipihentebbnek érzem magam, kevesebb alvásra van szükségem, egyszóval döbbenetes amilyen friss vagyok.  Nem beszélve a költségek töredékéért, 80-90 Ft-ért, iszok egy egészséges kávét.


Ja, a legértékesebbet még nem is mondtam... hogy minden egyes kávé elfogyasztása után, pénzt kapok vissza!


Akkor mennyibe is kerül egy kávé?


Idő kérdése, és teljesen ingyen jutok hozzá!


Feltehetek egy kényes kérdést?


Kérdezem én, hogy melyik hagyományos kávé elfogyasztása után kap bárki vissza pénzt? Ha valaki ismer ilyet, akkor kérem, jelezze felém!  


Na de ne álljunk meg itt, menjünk csak tovább...


Mint már ahogy említettem legalább 3 hétig nézegettem a különböző kávés honlapokat az interneten, és ekkor találkoztam Czérna Szabolcs felső szponzorom honlapjával is, aminek egyik mondata teljesen elgondolkodtatott.


,,Képzeld el, ha reggelente iszod a kávédat és még 200 vagy 2000 másik ember is issza az általad felépített hálózatban. Egészségesebben fognak élni, Te pedig pénzt keresel."


Én elképzeltem, és bízom benne, hogy ez lehetséges!


Ez volt az a pillanat, amikor megszületett a második döntésem...


Döntöttem, hogy az üzleti részével is foglalkozni akarok!


Sokan el sem hiszik, de naponta értékesít szinte mindenki. Én is, Te is, és a körülöttünk élők is.


Hogyan lehetséges ez?


Egyszerű, mint egy pofon. Szinte észre sem vesszük, és számtalanszor „adjuk el" mások termékeit vagy szolgáltatásait, ismerőseinknek, munkatársainknak, szomszédjainknak, családtagjainknak, stb.


Mindenki épít egyfajta kapcsolati, ajánlati hálót, folyamatosan ajánlunk termékeket, szolgáltatásokat, például:  orvost, természetgyógyászt, masszőrt, fodrászt, cipészt, kőművest, stb. az ismerőseinknek, de általában nem kapunk érte fizetést.


Még-hogy fizetést!? Legtöbbször egy köszönetet sem...


Sorolhatnám még, de nem teszem. Szinte 100%-osan biztos vagyok benne, hogy bárki fel tud sorolni hasonló példákat, amikor ajánlott másnak valamit, és azt a másik megvette, kipróbálta, és szintén elégedett volt.


Beláttam, hogy ha mindenképpen ezt teszem, akkor jobb, ha bónuszt is kapok érte!


Képzeld csak el a következőt...


A kávéfogyasztás szokás, amiről az emberek naponta nem felejtkeznek el!


Igazam van?


Szerintem már Te is látod, hogy igen...


Ez volt a második fő motivációm!


Eldöntöttem, hogy rendelni fogok egy weboldalt, hiszen egy profi háttérredszert is kapok hozzá: webáruház 18 nyelven, hírlevél-küldő rendszer, és persze a belső úgynevezett INTRANET, és nem beszélve ezt teljesen ingyen.


Ez a szó, hogy INGYEN, nagyon sokat jelent a mai világban. Az interneten sokan keresik a megoldást a jobb élet reményében, keresik az otthonról végezhető munkát, de amikor szembesülnek egy-egy olyan ténnyel, hogy a munka elvégzéséhez szükséges egy saját weboldal, (akár több is) egy hírlevél-küldő rendszer, stb., akkor sajnos azon múlik, illetve bukik el a döntés, hogy ezekre az eszközökre nincs meg a kellő anyagi fedezet.


Egy másik nagy probléma, amit be kell, hogy valljon sok ember: nem értenek a számítógép kezeléséhez, nem, hogy egy weboldalszerkesztéshez. Így szintén nem mernek regisztrálni, azaz csatlakozni egy-egy vállalkozáshoz.


Ugye, igazam volt eddig?


Akkor most figyelj!


Ami most jön, azt akár kőbe is vésheted...


INTRANET... Online képzési rendszer, amely a már belépett munkatársak tanítására szolgál.


Ki lett építve egy olyan képzési rendszer, ahol nincs szükség a te személyes jelenlétedre, vagy csak minimális időt és energiát kell ráfordítanod. Erre az INTRANET alkalmas, ahol a képzési modulok úgy vannak felépítve, hogy mindenki a saját sebességével tudja magát képezni.


Tudod, hogy mit jelent az, hogy nem kell utazgatni, akár  több száz kilométer  távolságot megtenni, azért, hogy képezhesd magad? Vagy netalán alkalmanként találkozhass a már meglévő csapattársaiddal (bár ez egy idő után elkerülhetetlen)? Tudod, hogy mennyi pénzt és időt meg lehet ezen spórolni?


Rengeteget!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Erre alkalmas az INTRANET!


És ahogy elgondolkodsz ezen... nos, akkor kezd el igazán érdekessé válni a dolog...


De ne mélyedjünk most bele a részletekbe.


Gondolom megérted, hogy minden működő online hálózatépítési praktikát nem oszthatok meg most veled részletesen, de garantálom, hogy ha csatlakozol hozzám és az üzlethez, akkor Te is hozzáférést kapsz egy zárt intranethez, egy naprakész tudásbázishoz, ahol minden gyakorlati tanácsot megtalálsz a hatékony online hálózatépítéshez.


És ez csak egy kis ízelítő, hogy mi minden vár rád...


Ezt a támogató rendszert nagyon sok Cég, legyen hagyományos vállalkozás, vagy MLM vállalat mind-mind irigyelheti!


Akkor most vegyél egy nagy levegőt, és vágjunk neki az utolsó szakasznak...


Fontold meg kérlek, a következőt...


Miután csatlakoztál a DXN-hez, döntsd el, hogy mit akarsz elérni!


Ha csak Törzsvásárló akarsz lenni, akkor 25%-kal olcsóbban, nagykereskedelmi áron juthatsz hozzá a termékekhez, és a tagságod egy életre szól.


Van egy olyan lehetőséged is, hogy a termékeket hozod előtérbe, ezeket ajánlod és kiskereskedelmi áron tovább adod.


Viszont én, amit ajánlani tudok az, hogy egy nagy üzleti modell mellett dönts, építs hálózatot!biggroup


Mit kell tenned?

 • Döntsd el, hogy dolgozni akarsz a DXN üzletben!
 • Higgy benne és lelkesedj érte!
 • Próbálj ki minden terméket, hiszen akkor lesz tapasztalatod benne!
 • Válassz egy jó domain nevet, és igényelj egy díjmentes weboldalt!
 • Vedd igénybe, az értékesítést támogató INTRANET rendszert, ahol minden tudást megtalálsz, és képezd magad otthonról kényelmesen!Végül cselekedj!

 

 • Mutasd meg minél több embernek a weboldalad címét!
 • Minél több emberrel kóstoltasd meg a ganodermás kávét!
 • Ajánld minél több kávézónak a lehetőséget!
 • Aztán tegyél szert passzív jövedelemre, hogy anyagilag függetlenné válj!


Hidd el, hogy jó érzés lesz...


 


Ha Te úgy gondolod, hogy komoly az elhatározásod és tudatosabban akarsz élni, vállalod a felelősséget saját és családod egészségéért, kellő hittel rendelkezel, akkor mindenképpen fordulj hozzám bizalommal!


Ha Te is úgy érzed, hogy ez egy remek üzlet, akkor töltsd ki a >>> tagsági szerződés online változatát ide kattintva, és élvezd az eredményét holnaptól!

 

Miért érdemes csatlakozni? IDE kattintva megtudod>>>

 

 

,,A DXN kávéfajták minden egészségtudatos ember és minden korosztály számára a legjobb választás. Érezd és tapasztald meg a különbséget!"

 

 

"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek."

Robert T Kiyosaki

 

Pintye Miklós

miky0828@gyarmatkave.hu

 

facebbok2

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on